м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
27.02.17

ІТАЛІЙСЬКА

 ІТАЛІЙСЬКА ПАСКА 

 
ІНГРЕДІЄНТИ 
борошно - 540 г 
яйця - 3 шт. 
тепла вода - 1/4 ск. 
тепле молоко - 1/4 ск. 
сухі дріжджі - 1,5 ч. л. 
масло вершкове - 70 г 
цукор - 100 г 
апельсин - 1 шт. 
лимон - 1 шт. 
ванільний екстракт - 1 ч. л. 
сіль - 0,5 ч. л. 
цукати, сухофрукти - 2 ст. 
 
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
 
Змішати теплу воду та молоко, додати дріжджі , 1 ч. л. цукру і залишити в теплому місці на 15 хв.
 
Через 15 хвилин дріжджі мають піднятися бульбашками. Додати в опару 4 ст. л. Борошна і 1 ст. л. цукру, перемішати, накрити миску плівкою та залишити в теплому місці на 30 хвилин. (тісто збільшується в 2 рази). 
 
Зняти з апельсину і лимону цедру. В окремій посудині збити разом яйця, цукор, ванільний екстракт і цедру. До цієї маси додати дріжджеву суміш. Ретельно перемішати. Продовжуючи замішування, поступово додавати просіяне борошно, розтоплене вершкове масло, сіль. Вимішувати тісто не менше 10 хвилин, воно має стати м’яке, але при цьому еластичне. Далі додати цукати і остаточно замісити тісто. 
 
Змастити миску рослинною олією без запаху. З тіста сформувати кулю і покласти в миску. Зверху тісто трохи змащуємо, закриваємо миску харчовою плівкою та ставимо в тепле місце щонайменше на 3-4 години. 
 
Тісто піднялось в 3 рази. Необхідно його перенести на присипану борошном поверхню і пообминати. Знову покласти в ту ж миску і залишити ще на 3 години. Тісто знову повинно збільшитися в 3 рази. 
 
Готуємо форми для випікання. Якщо використовуєте металеві форми - то змащуєте їх рослинною олією.. Ділимо тісто на необхідну кількість частин. Кожну частину кладемо в підготовлену форму, заповнюючи наполовину. Залишаємо форми в теплому місці мінімум на 1 годину. Тісто в формах має збільшитись вдвічі. Розігріваємо духовку до 170 градусів. 
 
Тісто в формах має збільшитися в 2 рази. Змащуємо поверхню яйцем або жовтком, змішаним з 1 ст. л молока. Випікати близько 45 хвилин. Через 30 хвилин зробити тест на суху зубочистку.
 
Готові паски остудити та прикрасити за смаком.
 
З прийдешнім Великоднем!

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська